dilluns, 13 de març del 2017

Les veus dels demòcrates



"El poble de Catalunya indultarà amb el referèndum
 allò que la justícia espanyola condemna avui"
"La sentència no es fa reconsiderar res. Al contrari, ens anima a trobar la resposta en les urnes."



"Assumir la desobediència com aúnica manera d’arribar a la independència i hem de reafirmar la condició de diputada d’Irene Rigau, inhabilitada avui pel tribunal. Avui ens han inhabilitat a tots els que vam anar a votar el 9-N". 
"Després de la sentència del TSJC la via del referèndum pactat queda morta i  només hi ha  una consulta unilateral com a única sortida".



"Tornaríem a fer el que vam fer, no ens penedim de res. Som demòcrates i hem d’escoltar la gent i actuar amb conseqüència"


"Després de sentir cants de sirena de diàleg, l’única resposta són tres condemnes. Avui ens condemnen a tres persones, però darrere de nosaltres hi ha més gent. I això no s’aturarà.’ I ha declarat: ‘No em sento gens condemnada i arribarem a les darreres conseqüències. I continuo pensant que el 9-N va ser un acte d’obediència al meu poble."


"És una sentència que recau sobre nosaltres, però és escoltada, sentida i analitzada per milions de catalans. Se’ns ha jutjat i se’ns ha condemnat. A la població se li ha volgut donar un avís"



"La sentència del 9-N és indigna i antidemocràtica. Un cop més l’Estat utilitza els jutjats per intentar aturar la democràcia. Hi ha milers de persones que poden assumir el repte de portar Catalunya a la independència malgrat les inhabilitacions. El govern català continuarà fent els passos necessaris per complir amb el mandat democràtic del 27 de setembre. Què faran, ens inhabilitaran a tots?"



"Decisions com la del TSJC no fan més que refermar el mandat democràtic de la convocatòria del referèndum. Ho farem i ho farem en les millors condicions possibles, aprofitant totes les circumstàncies que tinguem al nostre abast, aquí i arreu del món, per acumular les forces necessàries. No només per fer-ho sinó també per guanyar"

"Se puede votar a Pedro Cuevas tras asesinar a Guillem Agulló pero no a Artur Mas tras poner una urna. Diría que está todo dicho".


“Són moments per a la màxima serenor però també de màxima contundència. Que ningú dubti que la mobilització al carrer de ben segur que serà l’esperada i de manera pacífica, com sempre ha estat. De cansament no hi entenem massa”.
No hi ha sentència petita ni inhabilitació petita. Ara referèndum i referèndum; no perdem el focus amb la gran lluita compartida que ens uneix”

"La sentència per la consulta sobiranista del 9 de novembre del 2014 és tan absurda com errònia".



"El TSJC ha dictat avui la sentència que inhabilita la democràcia a Catalunya. El tribunal ha optat per seguir les directrius polítiques d’un govern central antidemocràtic i ha preferit inhabilitar les urnes abans que fer justícia".

"La democràcia no s'inhabilita, s'exerceix".

Recull de les veus de demòcrates després de la sentència condemnatòria del 9N

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!!!