diumenge, 5 de febrer del 2017

Mai estareu / estarem sols

Concentracions arreu d’Europa
 pel judici del 9-N

Al marge de la multitudinària concentració de dilluns, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que ja compta amb 40.000 inscrits i 157 autocars, també estan previstes diverses manifestacions en suport a Catalunya arreu del territori europeu.

L’ANC Brusel·les ha convocat una manifestació aquest diumenge a les 16.30 hores davant de l’edifici Berlaymont. Aquest és un edifici que acull la principal seu de la Comissió Europea.


L’Assembla també té previst fer una altra a Dublín aquest diumenge 16.30 davant del General Post Office, seu de l’oficina de correus d’Irlanda i una dels edificis més emblemàtics del país. També hi haurà una concentració a Londres.

També a Munich està prevista una manifestació a Sendlinger Strasse, una popular avinguda comercial. 



Euskadi s’han convocat quatre concentracions aquest diumenge a Donosti, Pamplona, Bilbao i Vitòria sota el lema Nada más que solidaridad con Catalunya. Arnaldo Otegi ha confirmat la seva assistència.



El futuro de los pueblos se decide en las urnas, no en los juzgados. 
Soplan vientos de decisión.
Son tiempos de #DEMOKRAZIA

L’Obra Cultural Balear (OCB), l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i el Grup Blanquerna també han organitzat una concentració per al proper dilluns 6 de febrer, a les 18.00 hores, davant la seu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, a Palma.



Daniel Leo
Font: El Nacional.cat