dijous, 19 de gener del 2017

Mobilització 6 de febrer de 2017




Preparació d'una gran mobilització 
pel 6 de febrer 
per part de l'ANC, Òmnium i l'AMI.


Les entitats sobiranistes preparem una "gran mobilització massiva i de demostració de força" pel 6 de febrer, la data que comença el judici d'Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per haver organitzat el procés participatiu del 9-N. 
L'ANC, Òmnium, l'AMI i l'ACM demanarem que la ciutadania s'inscrigui per aquesta mobilització, tal i com ja és habitual en les accions de les Diades de l'Onze de Setembre.

Les inscripcions podrien obrir-se aquesta mateixa setmana, ja que des de l'ANC s'espera mobilitzar el més aviat possible les seves assemblees territorials entre dissabte i diumenge. Les entitats són conscients que els èxits de les Diades de l'11-S es deuen, en gran part, a la bona organització i a les inscripcions, però tenim clar que l'Onze de Setembre és una data ben assenyalada.

En canvi, les quatre organitzacions sabem que caldrà fer un esforç per difondre l'acció del 6-F i, sobretot, aconseguir que la gent s'hi inscrigui. Cal tenir en compte que en les diverses concentracions davant del TSJC , la ciutadania hi podia assistir sense que se li demanés cap confirmació.

Des de les quatre entitats s'ha estat negociant des de fa dies l'acció que ha de demostrar que la societat està al costat dels càrrecs electes perseguits per la justícia espanyola. El que és segur és que el format serà totalment diferent al de les concentracions davant del TSJC que es van repetir quan els propis Mas, Ortega i Rigau, i també Carme Forcadell, van entrar-hi a declarar.

Aquest proper divendres hi haurà una roda de premsa per explicar part dels detalls de la mobilització. Es preveu fer una segona presentació quan s'acosti encara més la data del 6 de febrer