divendres, 13 de maig del 2016

Reflexió abans d'anar a votar




Des de les 10:00 del matí fins les 14:00 del migdia un total de 33.803 socis escollirem els 77 membres del nou SN que ha de desplegar el full de ruta aprovat el 17 d'abril a l'Assemblea General Ordinària (AGO) de Manresa. 


De l'actual SN hi ha fins a 15 persones que no poden repetir candidatura, per haver estat ja tres anys al màxim òrgan de l'entitat:

 Els socis de l'ANC podrem votar en les seus electorals d'arreu del territori.

Dels 77 membres del nou SN, 25 ho seran per designació nacional (escollits per tots els membres de ple dret de l'ANC), i 52 ho seran per designació territorial. A més, i per primera vegada, també hi haurà dos secretaris que representaran les Assemblees Exteriors.

Qui escull els càrrecs orgànics de l'ANC és el SN entrant. Un cop els socis triem la llista dels 77 membres del Secretariat aquests es  reuniran el 21 de maig i triaran qui ocupa la presidència, la vicepresidència, la secretaria, tresoreria i gerència.

Tots els que un dia vam optar per unir-nos a l'Assemblea Nacional Catalana i poder lluitar per fer que el nostre país esdevingués lliure tenim a les nostres mans el futur de l'ANC. Sóm els 33.803 socis amb dret a vot els que hem d'alçar la veu en forma de papereta i dir ben clar i fort que SÓM AQUÍ. Que encara estem TOSSUDAMENT ALÇATS!, parafrassejant a la nostra recordada Muriel Casals.

Encara n'han de venir de més crespes i està a les nostres mans tenir una ANC forta i valenta que sigui , un cop més el garant de la nostra llibertat.

Per que no volem desaparèixer com a poble!
Per que hem de deixar un futur molt millor !
i
Per dignitat!

No podem escoltar les veus dels que ens volen desanimats i dividits. Hem d'escoltar les nostres pròpies veus en forma de papereta.
Hem de fer una ANC que piqui pedra, que surti al carrer, que ajudi a construir la República Catalana, que escampi arreu el missatge i que convenci a molts més. Per que tots SÓM Catalunya
TOTS fem el nostre País i tots sóm necessaris!

Soci nº 33127
adscrit a l'AT. Sant Joan Despí