dimarts, 1 de març del 2016

Ronda de trobades amb entitats

L’Assemblea es reuneix amb Carles Puigdemont 
per exposar-li les línies de treball 
dels propers mesos





El Comitè Permanent de l’Assemblea Nacional Catalana ha celebrat aquesta tarda una reunió amb el president de la Generalitat, el molt honorable Carles Puigdemont, en el marc de la ronda de converses protocol·làries que aquests dies està mantenint amb diverses entitats i organitzacions.

En la trobada, els representants de l’ANC li han comunicat al president el seu suport en totes les actuacions que engeguin el Govern i el Parlament, derivades del mandat democràtic rebut el 27S i encaminades a construir una nova República més justa i democràtica.

En valoracions posteriors a la trobada, Jordi Sànchez ha detallat el missatge que s’ha transmès: “que sàpiga que ens tindrà al costat quan la construcció del nou país ho requereixi”, alhora que ha defensat el paper de la societat civil per “seguir atents i vigilants amb els compromisos adquirits” per part del mateix Govern i el Parlament amb la societat catalana.

La reunió també ha servit per informar sobre les línies de treball en què està centrada actualment l’Assemblea, és a dir, el procés constituent, accions per ampliar la majoria social i estudis que facilitin el traspàs de legalitats. “Nosaltres continuarem fent allò que modestament hem fet fins ara: despertant consciències, ampliant la majoria social i exigint que no es desviïn els compromisos”, ha conclòs el president de l’ANC.