dimarts, 29 de març del 2016

#mesassemblea

NOTA DE PREMSA

La iniciativa Més Assemblea, aglutina les propostes de modificació d'Estatuts presentades per una quarantena de territorials de tot Catalunya.


Les esmenes que es proposen pretenen enfortir l'Assemblea i el seu Secretariat Nacional fent-los més transparents, operatius i independents.

Per tal que aquestes propostes puguin ser votades (una a una) en la propera Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc el 17 d'abril a Manresa, ens calen 2.000 signatures (es poden enviar per e-mail).

Més Assemblea fa una crida als membres de ple dret de l'Assemblea per tal que prenguin en consideració aquesta proposta, enviin les seves signatures abans del 31 de març al migdia a vullvotar@mesassemblea.cat  i acudeixin a l'A.G.O. per tal de poder votar-les. 

Evidentment, signar per tal que les esmenes puguin ser votades no compromet a votar-les en un determinat sentit sino que cada soci exercirà aquest dret lliurement i de forma separada per a cada esmena.

Podeu trobar tota la informació de la proposta així com el formulari individual donant-li suport per que sigui sotmesa a votació a www.mesassemblea.cat. El formulari pot enviar-se escanejat o mitjançant una fotografia llegible per e-mail.




Ara, República Catalana!!!