diumenge, 21 de febrer del 2016

Acte de l'ANJI Baix LLobregat

Des de l'ANJI, la sectorial de joves de l'ANC ens fan arribar aquest missatge per donar-li la màxima difussió. Col·laborem amb els nostres joves:

Som l'ANJI Baix Llobregat, la sectorial de joves de l'ANC. Us escrivim per convidar-vos a participar en l'acte hem organitzat a Castelldefels per tal de conèixer altres opinions i establir diàleg. 


Es tracta d'un debat obert entre el públic i els ponents sobre dubtes i arguments contraris a la independència o favorables a un canvi alternatiu dins de l'Estat espanyol. Victor Peña (activista polític) i Eduardo Reyes(president de Súmate i diputat de Junts pel sí al Parlament) seran els encarregats de donar resposta a les raons que els participants hauran escrit prèviament. 

Creiem que és una bona oportunitat per conèixer-nos amb altres entitats del municipi i trobar-nos persones amb qui, malgrat tenir opinions diferents, compartim una actitud oberta.  

Així doncs, us esperem el proper dissabte 27 de febrer a les 18:30h, a la sala gran del Centre Cívic Frederic Mompou de Castelldefels. 

Podreu trobar més informació properament a l'esdeveniment de Facebook:



ANJI Baix Llobregat
Facebook: fb.com/ANJI.BaixLlobregat
Twitter: @ANJILlobregat