dilluns, 4 de gener del 2016

SÓM EL POBLE ELS QUE VOLEM SER INDEPENDENTS, I NINGÚ ENS POT ATURAR!

Ho tenim a tocar i se'ns ha trencat a les mans.

Estàvem disposats a tot. Eperàvem que els cops ens vinguéssin de llocs habituals, però no vam pensar en cap moment que el somni se'ns trencaria des de dins del País.




No era això el que volíem. 
La gent normal i corrent vam començar a perdre la por, a fer-nos nostre el carrer, a reivindicar un desig de LLIBERTAT I ens  han fet despertar de cop i a garrotades. D'acord que ho vèiem a venir, però sempre pensàvem que hi hauria  un moment per arribar a poder formar un govern de 18 mesos i després cadascú ja decidiria de quin color volia la República.

Després d'encaixar el cop. Ens tornem a arremangar. No sabem on ens portaran,  si a un acord "d'última hora" o a unes eleccions, Però el que tenim clar, un cop ens hem sobreposat, és que 
CATALUNYA NOMÉS ENS TÉ A NOSALTRES
i si hem sortit al carrer cridant INDEPENDÈNCIA, ho tornarem a fer fins que l'aconseguim.
Tornarem a passar fred o calor fent parades, tornarem a començar de bell nou, tornarem a fer el que calgui, tornarem a fer quilòmetres, tornarem a començar a parlar amb uns i altres per fer una altra vegada una majoria independentista al Parlament i aquest cop, com que aprendrem dels errors, farem una majoria que vagi per sí sola.

No deixem que l'enuig ens faci recular ni un mil·límetre. Si coneixeu gent que avui no vol saber res de coreografies ni eleccions, convenceu-los,
 Si vam aconseguir un Parlament amb majoria independentista, va ser per que tots ens hi vam implicar.
Ahir no ens va ser possible fer una entrada al blog, però avui ha tornat a sortir el sol. Ens podem permetre una desinflada momentània, però cal arremangar-se, aprendre dels errors, ser cauts i seguir lluitant, per nosaltres, pel nostre País, pels nostre futur i pel nostre passat.

No volem tornar a ser una autonomia debilitada i humiliada, volem ser una República forta i valenta. I això només serà possible si tots els que vivim i estimem Catalunya ens hi arremanguem.
No perdem les forces buscant culpables. Utilitzem-les per aconseguir la nostra LLIBERTAT!

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!!

Carme Bru
Membre de l'Assemblea Territorial de Sant Joan Despí
Assemblea Nacional Catalana