dimarts, 8 de desembre del 2015

Pacte Social contra la Corrupció

L’ANC s’adhereix al Pacte Social contra la Corrupció impulsat per Parlament Ciutadà

L’acte de signatura del pacte es celebrarà demà dimecres 9 de desembre, dia mundial contra la corrupció, al Parlament (12.00)



L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) s’adhereix al Pacte Social contra la Corrupció, promogut per Parlament Ciutadà, al qual també s’han sumat diverses organitzacions ciutadanes i partits polítics.

L’acte de signatura del pacte es durà a terme a la sala grups del Parlament de Catalunya el pròxim dimecres 9 de desembre, dia mundial contra la corrupció, a les 12.00 del matí i comptarà amb la presència dels partits polítics i les organitzacions ciutadanes que el subscriuen, entre elles l’ANC, que serà representada pel seu president Jordi Sànchez.

El 9 de desembre és el Dia mundial contra la Corrupció designat per l'Assemblea General de Nacions Unides per recordar la importància de la lluita contra aquesta xacra i per convidar tots els estats a signar la Convenció de Nacions Unides contra la Corrupció.

La coincidència d'aquesta data internacional en ple inici de la legislatura, en un moment en què la lluita efectiva contra les causes estructurals de la corrupció és un dels temes clau, un dels reptes transversals a totes les forces polítiques i socials, fa que plantegem la signatura d'aquest Pacte en aquest moment.

De moment, han acceptat aquest compromís la majoria dels partits amb representació parlamentària i una trentena d'organitzacions, col·legis professionals, taules, federacions i plataformes ciutadanes entre les quals s’inclou l’Assemblea Nacional Catalana.

Font: Llibertat.cat