divendres, 20 de novembre del 2015

I després diuen que ens estimen....



Avui exposem al blog  dos fets dels  que hem tingut notícia i que són per posar contra les cordes a Catalunya.
 Per poder encaixar els embats de l'Estat espanyol ens cal un govern català fort i disposat a desconnectar el més aviat possible.

L'Estat espanyol pretén  la intervenció econòmica de Catalunya

El conseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, ha contestat el govern espanyol, que avui ha anunciat que imposarà controls específics i addicionals perquè Catalunya pugui accedir al Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA). ‘Catalunya està intervinguda i no sé què més volen, ja ho veurem. Potser volen que col·lapsem administrativament perquè tenim un exèrcit dedicat a enviar informació a Madrid’. Ha avisat que no es pot condicionar el funcionament del FLA per consideracions polítiques. ‘Ho portarem on ho haguem de portar’.

Ha assegurat que la barrera posada pel govern espanyol per accedir a més finançament és una decisió que ja tenien acordada des de fa mesos: ‘Surt ara perquè estem a un mes de les eleccions i ho fan per transmetre el missatge electoralista fora de Catalunya’. Colell insisteix que Catalunya no té autonomia financera perquè l’han anat desconstruint a partir de les mesures que s’han pres arran de la crisi.

Concretament, el ministeri d’Hisenda controlarà i obligarà el Departament d’Economia a establir una connexió telemàti
ca amb la FAJE, des d’on es paguen les factures electròniques, per ‘assegurar la traçabilitat del recorregut de la factura i el seu pagament’. A més, l’interventor de la Generalitat haurà d’informar mensualment el ministeri del pagament de les factures. D’altra banda les operacions d’endeutament ‘s’aprovaran operació per operació’ i l’estat ‘prestarà l’empara necessària als treballadors públics per a l’execució d’aquestes mesures’.




El govern espanyol multa amb 440.000 euros l’ANC i Òmnium per la Gigaenquesta

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha notificat avui a l’Assemblea Nacional Catalana i a Òmnium Cultural la imposició d’una multa de 240.000 euros i de 200.000 euros, respectivament, per una vulneració d’un article de la llei de protecció de dades. D’aquesta manera, l’organisme estatal respon a una denúncia presentada per Vox i per Ciutadans. Ara per ara, els serveis jurídics d’ambdues entitats estudien la resolució, de vuitanta pàgines, per a la possible presentació d’al·legacions.

Segons la resolució, totes dues entitats van incomplir la normativa que diu que l’enquestat ha de donar ‘el consentiment exprés i per escrit per al tractament de les dades de caràcter personal que revelin ideologia, filiació sindical, religió i creences’. La multa a l’ANC és de 40.000 euros més perquè l’agència considera que no va complir amb la seguretat de les dades personals que consten en els fitxes perquè es van filtrar, segons que informa El Mundo.
Cal seguir lluitant pel nostre País, ens acaben de donar més arguments.

CAL QUE SORTIM AL CARRER A DEFENSAR EL QUE ÉS NOSTRE!!!!!