dimarts, 29 de setembre del 2015

Resposta ANC a la imputació


ANC i Òmnium: 

"La imputació no quedarà 

sense resposta"

Jordi Sànchez anuncia que es plantejaran accions per rebutjar la citació del TSJC a Mas, Irene i Rigau per posar les urnes el 9-N


L'Assemblea i Òmnium han valorat aquest dimarts al matí la imputació del TSJC a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega per posar les urnes el 9-N. En una roda de premsa on les entitats han valorat els "bons resultats" del 27-S, el president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha avançat que "la imputació no quedarà sense resposta". 

"La imputació és un gest de l'Estat contra una decisió política que, per nosaltres, va ser central que la gent es pogués expressar democràticament. No ens quedarem sense resposta, però encara l'hem d'estudiar i analitzar. Ja ho anunciarem", ha afegit Sànchez, que ha reiterat que "ens fem corresponsables de tot el que es derivi del 9-N".

D'aquesta manera el president de l'ANC ha anunciat que es plantejaran accions per rebutjar la imputació a Mas, Rigau i Ortega, però ha insistit que la notícia ha sigut d'última hora i que les entitats encara han d'aclarir quina reacció organitzaran.