dijous, 24 de setembre del 2015

Final Campanya JUNTS PEL SÍ

Ni Òmnium Cultural ni l'ANC formen part de cap candidatura. Com a entitats favorables a la independència de Catalunya, difonen informació de totes les candidatures compromeses amb la independència i amb el caràcter plebiscitari del 27S.
Junts pel Sí
A quatre dies de les eleccions, les últimes dades ens mostren que avancem, però que encara ens falten 110.000 vots per obtenir una victòria indiscutible a ulls de la comunitat internacional.
En aquests darrers dies de campanya, molta gent que dubta decidirà si va a votar i quina és la seva opció. És per això que ens cal empènyer més fort que mai i lluitar per cada vot del nostre entorn.
Poble a poble, barri a barri, sortim a trobar tots i cadascun dels vots que encara ens falten. Són imprescindibles i, entre tots, els podem aconseguir.
Per això:
Explica a tothom que el diumenge hi ha eleccions i que cal votar Sí.
Pensa en 10 coneguts que encara dubtin.Parla amb ells i dona’ls raons per votar Junts pel Sí.
Ajuda’ns a combatre la campanya de la por que el bloc del No ha llançat contra els pensionistesEnllaç a la noticia
Distribueix el material que enviem per mail, per whatsapp o que pots trobar al nostre web.
Vot a vot, guanyem cada poble i cada ciutat. És el moment de l’acció. La victòria depèn de tu.





Tal i com us vam informar el divendres passat i atès que els grans mitjans de comunicació estatals ignoren les candidatures independentistes que concorren a les eleccions del 27S, l'ANC i Òmnium Cultural hem acordat fer de pont entre aquestes candidatures i la ciutadania perquè la informació circuli. És per això que aquests dies t'enviem informació de les dues candidatures independentistes.