dijous, 13 d’agost del 2015

Demanda ANC VIA LLIURE



Una onada desembocarà al Parlament el pròxim 11 de setembre. Seran els diversos eixos de la República Catalana proposats per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) que ompliran la Meridiana, que aniran avançant a mesura que un punter recorri la Via Lliure. A banda de l’efecte visual que s’ aconseguirà, l’Assemblea fa una crida perquè aquesta acció simbòlica inclogui també un element sonor.

L’ANC s’ha adreçat aquesta setmana a totes les colles timbaleres, de percussió i diables –alhora que fa extensiva la proposta a qualsevol altre músic que vulgui sumar-s’hi-, per demanar-los que participin en la mobilització de la Diada. La proposta que se’ls ha adreçat és que els timbals cobrin un protagonisme molt especial per tal d’aconseguir que tot el recorregut de la Via Lliure estigui acompanyat amb una remor de timbals a mesura que avanci el punter. Segons el coordinador de mobilització i membre del Secretariat Nacional, Josep Sabaté, l’objectiu  és que “a més de veure’ns, ens escoltin a tot el món”.

Sabaté ha reiterat que són imprescindibles les inscripcions a la Via Lliure per assegurar-ne l’èxit a nivell polític i logístic: “Només desbordant la Meridiana arrencarem amb força el camí cap al 27S”, ha assegurat; i ha afegit que les inscripcions són necessàries per assegurar que tots els trams són plens i la gent es distribueix de manera homogènia per fer realitat un immens mosaic de la República Catalana.

Aspectes pràctics:

1. Horari: Com tothom els timbalers estan convocats al tram a les 16.00h. L’actuació serà durant el transcurs de l’acte polític a partir de les 17:14 h i fins que el punter arribi al Parlament.

2. Inscripcions de colles: Per tal de poder gestionar les inscripcions de colles i omplir tots els trams amb mínim una colla de timbals s’ha habilitat un formulari d’inscripció especial per a timbalers que poden efectuar la inscripció a www.assemblea.cat/timbalers.

3. Inscripcions individuals: A títol individual els timbalers s’han d’inscriure a través de la web www.via.assemblea.cat al tram que actuen. En cas que ja estigui ple aquest tram, se’ls farà arribar la manera com fer-ho tan aviat com es pugui.

Els dubtes poden a dreçar-se a la següent adreça electrònica: orgvia2015@assemblea.cat