dimecres, 1 de juliol del 2015

Crida de col·laboració als voluntaris




El proper 27 de setembre és a tocar.  Des del 9N, en que tots vam col·laborar  perquè  la quantitat de votants del SI-SI fos ben gran, han passat moltes coses.

Ara tenim un nou repte al davant. Hem d’arribar al 27 de setembre fent que el poble català doni el màxim suport a les llistes que es presentin de caire independentista i com sempre necessitem la col·laboració dels nostres VOLUNTARIS.

El grup coordinador de l’ANC Sant Joan Despí estem disposats a trepitjar terreny, fent feina i divulgació. Necessitem ser colla, molta colla. Entre tots ho farem possible i construirem un nou futur molt il·lusionant. És l’única oportunitat que ens queda. Un cop més ens cal sortir al carrer i demostrar que no ens destruiran. Hem de plantar cara als que ens volen doblegar!

Aquests quasi tres mesos que ens queden fins les eleccions plebiscitàries, us demanem podem comptar amb el màxim de vosaltres participant activament en aquest procés per dur a terme diferents accions.

Per això us convoquem a una reunió el proper dijous 2 de juliol a les 19 hores a la Sala Camèlies del Centre Cultural Mercè Rodoreda.

En cas que no hi pugueu assistir però vulgueu col·laborar preguem que contesteu aquest mail deixant les vostres dades per poder-nos posar en contacte amb vosaltres.

Us esperem a tots!

El nostre país ens necessita!



ANC Sant Joan Despí