dissabte, 27 de juny del 2015

Resposta d' Omnium a la proposta electoral





Òmnium consultarà les territorials sobre la proposta de llista electoral

'Acceptem el repte del president Mas', diu l'entitat en una declaració


'L'assemblea general d'Òmnium ha decidit d'acceptar el repte del president de la Generalitat i assumir el rol de lideratge en el procés cap a l'estat independent'. Així ho han fet constar en una declaració feta pública aquesta tarda. Ara l'entitat sotmetrà el seu posicionament a la consideració de tots els seus socis, que ho debatran aquesta setmana vinent a través de juntes territorials obertes.

D'aquesta manera, Òmnium compta que els socis puguin fer arribar les seves aportacions, que es recolliran d'aquí a una setmana en una reunió de la junta directiva nacional. 

Òmnium diu que el seu suport a la proposta d'Artur Mas no anirà en detriment del suport que donarà a la resta de candidatures independentistes i insisteix que continuarà treballant, a través de la campanya 'Ara és l'hora' per a ser punt de confluència de l'independentisme. 

Declaració íntegra d'Òmnium Cultural:


«Proposta:

Després de la conferència del president de la Generalitat en què instava la societat civil a assumir el lideratge del procés cap a la independència de Catalunya;
Declarem:

1. Òmnium accepta el repte llançat pel president de la Generalitat. Estem disposats a assumir el rol de lideratge en el procés cap a l’Estat independent.
2. El suport d'Òmnium al president Mas en cap cas anirà en detriment del suport a les altres candidatures polítiques independentistes, ja sigui en forma de participació de socis de l'entitat a les diferents llistes electorals o bé del suport explícit de la marca “Ara és l’hora” a les candidatures independentistes.
3. Com a impulsora de la campanya “Ara és l’hora” al costat de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium seguirà treballant per ser punt de confluència de tots aquells actors compromesos amb la independència i, si així s’acorda, constituir una Taula per la independència de partits i entitats i que aquestes n’assumeixin el lideratge i la coordinació.
Òmnium Cultural
Dissabte, 27 de juny de 2015»
 Foto i text vilaweb