diumenge, 7 de setembre del 2014

Actes diada 2014

Enguany la diada serà especial, des de la vigília amb la Marxa de Torxes, el mateix dia 11 davant de l'ajuntament amb l'acte de compromís i fins a la V a Barcelona la nostra territorial farà la seva aportació a aquest fets tan especials que estem vivint. T'esperem, no et quedis a casa. Vine amb els teus familiar, amics, fes-ho saber als teus veïns. El nostre Baix Llobregat serà decisiu per l'èxit de la Consulta del 9N.


Per tercer any consecutiu, aquest 10 de setembre us convidem a participar a la Marxa de Torxes, la revetlla de la Diada, per reivindicar un cop més la independència del nostre poble i denunciar tot allò que atempta contra les nostres llibertats nacionals i contra l'exercici de la democràcia.

Horaris:
  • 22:30h, Iniciarem la Marxa, a la plaça que hi ha davant la biblioteca Mercè Rodoreda. Preguem que els que volgueu comprar la torxa in situ vingueu amb raonable antelació.
  • 22:45h, En passar davant l'ajuntament, pararem per fer unes fotos que visualitzin una V de foc des de la cruïlla.
  • 23:00h, Arribarem a la plaça Catalunya, davant Can Negre, on es llegirà el manifest d'enguany.

Us hi esperem!!



El dijous 11 de setembre al matí hi haurà un Ple ciutadà amb càrrecs municipals electes davant de l'Ajuntament de Sant Joan Despí amb un únic punt a l'ordre del dia: fer un Acte de Compromís de suport a la celebració de la Consulta del 9N.

És per això que demanem que vingui tothom, per poder transmetre de forma solemne el missatge que tots estem units en voler decidir com volem viure i que volem fer-ho exercint un dret bàsic i essencial en democràcia: el dret de VOT.

A les 11:30h començarà el ple, i preveiem que durarà més o menys mitja hora. En cas de pluja, es farà al Castanyot (C. Jacint Verdaguer, 24-26).


I per acabar, dijous a la tarda és el moment de ser tots a Barcelona per formar la V. Si encara no t'hi has inscrit, recorda que aquest any també cal fer-ho per poder assegurar l'èxit de la V i la formació de la senyera gegant. Ho pots fer a:

www.araeslhora.cat

902 81 19 14

Els de Sant Joan Despí estarem al tram 37 a la Gran Via entre els carrers d'Indíbil i Mandoni, molt a prop de la Campana.

Per anar-hi plegats, ens trobarem a la parada del TRAM de Bon Viatge  per a poder sortir a les 3h de la tarda del proper dia 11 de setembre.

Recordeu que els propers dies: 
  • Dimarts 2 de setembre
  • Dimecres 3 de setembre
  • Divendres 5 de setembre
  • Dimarts 10 de setembre

Farem paradetes de les 18:00h a les 21:00h: al Barri Centre per a poder comprar la samarreta i les torxes i també per inscriure a tot aquell que tingui problemes per fer-ho.

Us esperem a tots